VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang mag ik de producten houden?


Je betaalt een bedrag per maand, maar de producten gebruik je zo lang je wil.

Pas wanneer je met een nieuw product boven je limiet zou gaan, breng je eerst producten terug binnen en maak je zo ruimte voor iets nieuws.
Hoe geef ik mijn reservatie door?


Onderaan deze pagina vind je een stappenplan. Reserveren kan via onze reservatietool of door een mail te sturen naar info@weplaycircular.be.
Wat bij schade aan een product?


Wij willen dat je kan sporten zonder zorgen. Slijtage hoort bij het sporten. Een kras, kleurvervaging, een vlek, ... het behoort voor ons onder gebruikersschade. Dit verloopt zonder extra kosten.

Een platte band? Een gebroken kader van een racket? ... Ons atelier bekijkt de oorzaak en de schade bij een ongeluk. Hier kunnen herstellingskosten worden aangerekend.

Wij vertrouwen iedereen als goede huisvader of -moeder van de producten. Geniet dus van het sporten, zonder zorgen! Wij zorgen na ieder gebruik voor een kwalitatief onderhoud.
Kan ik alle producten gebruiken?


Je kan kiezen uit de hele catalogus van Decathlon, ook de niet-Decathlon merken. Enkel die partners via onze website aanbieden zijn niet mogelijk. Deze herken je doordat er 'web exclusief' bij het product staat en wanneer je geen winkelvoorraad kan raadplegen.

Tot slot zijn ook volgende productcategoriën uitgesloten van het abonnement: loopschoenen, consumptie- / veiligheids- en hygiëneproducten. Tot de laatste categorie behoren de producten die rechtstreeks contact hebben met de huid en moeilijk te reinigen zijn (t-shirts, zwembroek, bikini, fitness top, ...)
Voor hoe lang moet ik me inschrijven?


Je stopt wanneer je wilt, zonder verplichtingen.

Stoppen kan wanneer de betaling van de voorgaande maand goed werd ontvangen. ​
Kan ik wisselen van formule?


Heb je nood aan een ruimer budget? Of sport je door het winterseizoen net iets minder? Wissel van formule voor een sportbudget op maat.
Een andere vraag?


Laat ons je overige vragen even weten via info@weplaycircular.be. We beantwoorden je zo spoedig mogelijk! ​